Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Начальник Управления криминальной полиции Национальной полиции Украины Вячеслав АБРОСЬКИН рассказал, много ли в Украине воров в законе, и что делается для борьбы с ними

в Украине разыскиваются воры в законе...

На начало 2017 года их проживало в Украине 28. К концу года осталось семь: Лера, Умка, Недиля, Шарик, Хмель, Резо и Хохол.
Большинство депортировали на родину в результате спецоперации в ноябре. В Грузию...
По сообщению полиции, 5 воров в законе ищут способы остаться в Украине, самый простой из которых – жениться на гражданке Украины...
Еще трое скрываются от правоохранительных органов – Гия, Гега Озургетский и Китаец...

ОФИЦИАЛЬНО:

Вячеслав Аброськин
«Злодії в законі» - це наша робота. Ми їх до в’язниці - вони назад. Й так по колу протягом всього життя.
Сьогодні підвели деякі підсумки роботи з керівником підрозділу Департаменту карного розшуку, що спеціалізується на документуванні та протидії злочинної діяльності «злодіїв у законі». Це один із ключових напрямів боротьбі зі злочинністю, тому розпочинаємо переформатування підрозділу задля посилення відповідної роботи.
Наразі на території України постійно проживають 7 «злодіїв в законі» - «наші найгідніші» громадяни України: «Лєра», «Умка», «Неділя», «Шарик», «Хміль», «Резо» та «Хохол».
Ще декілька місяців тому на території нашої країни було понад 28 «злодії в законі», громадян інших країн. Кількість таких званих «гостей» зменшилася після відповідної «депортації на Батьківщину» в листопаді. Думаю, це були не останні ...
Залишилось п’ятеро «шановних панів», які намагаються «вирішити-узаконити» свої питання щодо отримання українського громадянства. Ці «завидні наречені» тепер шукають собі дружин в Україні.
Ще трьох «заїжджих гастролерів», які знаходяться в нашій країні, «Гію», «Гегу Озургетського» та «Китайця», ми активно розшукуємо.
Загалом можна сказати, що на території України, наразі є десь 15 «авторитетів». Це небагато, та й немало, але ми працюємо і через деякий час їх стане ще менше.

Прес-служба НПУ:
З «кримінальними авторитетами» та злочинними групами тепер у Нацполіції боротиметься оновлений підрозділ - Департамент кримінальної розвідки
Плануємо злиття функцій двох підрозділів кримінальної поліції – Департаменту карного розшуку та Департаменту кримінальної розвідки.
Перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції Vyacheslav Abroskin презентував концепцію оновленого підрозділу – Департаменту кримінальної розвідки.
Основним напрямком роботи цього департаменту стане боротьба з організованими злочинними угрупуваннями та кримінальними «авторитетами».
Структура підрозділу буде максимально ефективною та дозволить мінімізувати кількість керівних посад, натомість збільшивши кількість оперативних працівників.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!