Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізький відділ поліції попереджає мешканців міста! Будьте пильними! Ніколи не впускайте у своє житло осіб, які представляються працівниками яких-небудь служб, не перевіривши їх документи та не переконавшись, що вони дійсно є тими, ким називаються

в Кривому Розі затримано молодика, що представившись слідчим відібрав у підлітка телефон

Та навіть переконавшись у цьому ніколи не залишайте їх на самоті навіть на хвилину. Будьте обачними не дозволяйте зловмисникам заволодіти вашими грошима.
14 грудня до Криворізької поліції, звернулася подружня пара з заявою про те, що у них з дому були викрадені грошові кошти.
З їх слів крадіжку здійснили дві жінки середніх літ, які назвалися працівниками газової служби. Потрапивши до помешкання одна із жінок відволікала увагу літних людей, інша ж залишилася на самоті. Після того, як жінки залиши дім, господарі помітили зникнення грошових коштів.
За даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки (ст. 185 КК України). Наразі встановлюються усі обставини справи.
Якщо ви володієте якимись відомостями про зазначених осіб, або до вашого помешкання завітали схожі особи, просимо вас терміново повідомити про це до поліції по номеру 102.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!