Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 декабря в Металлургическое отделение полиции Кривого Рога поступил звонок от охраны одного из супермаркетов АТБ, находящегося на территории района. В заявлении сообщили, что в магазине задержан мужчина, из кармана у которого выпали патроны...

061217 26

Прибывший на место происшествия в Кривом Роге наряд полиции обнаружил в карманах безработного мужчины 51 патрон.
Задержанный пояснил, что нашел боеприпасы 5 декабря, около 18.00 в парке под лавочкой, и взял себе без всякой цели...
Ранее судимому криворожанину грозит до 7 лет тюрьмы, если экспертиза подтвердит, что патроны – боевые...

ОФІЦІЙНО:
Криворізький відділ поліції
У КРИВОМУ РОЗІ ВИЯВИЛИ РАНІШЕ СУДИМОГО ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ НОСИВ ПРИ СОБІ 51 ПАТРОН
Про підозрілого чоловіка, у кишені якого ймовірно знаходяться боєприпаси, до поліції повідомили працівники одного із місцевих супермаркетів «АТБ маркет».
5 грудня до чергової частини Металургійного відділення поліції надійшло повідомлення від охоронців магазину про те, що ними був зупинений чоловік. У якого під час розрахунку на касі з лівої кишені випало декілька предметів, які зовні схожі на бойові патрони.
Прибувши на місце події правоохоронці у безробітного місцевого мешканця виявили та вилучили 11 патронів калібру 5,45 мм та 40 патронів калібру 5,6 мм.
Зловмисник пояснив, що боєприпаси він знайшов цього ж дня приблизно у шостій вечора в парку під лавочкою. Зібрав їх та поклав до своєї кишені де й зберігав без будь - якої мети. Наразі усе вилучене та направлено на експертне дослідження до НДКЄЦ.
У діях раніше судимого 41-річного чоловіка вбачаються ознаки злочину передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими приписами та вибуховими речовини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Отдел полиции Кривого Рога

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!