Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Этот хитрый прием известен довольно давно – водитель, попав в ДТП в нетрезвом состоянии, начинает пить алкоголь при полицейских... Этим как бы доказывает – пьяным я стал после ДТП, а до него был трезвым... С таким вот хитрованом и пришлось разбираться полицейским вечером 29 ноября...

Опель-Корса врезался в дерево в Кривом Роге

Попав в ДТП на Опель-Корса, этот водитель и не собирался вызывать полицию. Проезжавший мимо патруль среагировал на характерный звук аварии.
Подъехав ближе к источнику звука, копы увидели, что автомобиль синего цвета врезался в дерево.
За рулем сидел мужчина, от которого разило спиртным...
Водитель пояснил, что ехал из супермаркета, был трезв, но не справился с управлением и допустил столкновение с преградой...
От прохождения теста на алкоголь он отказался, и мало того, достал из салона пиво и стал пить его на глазах патрульных...
На данного гражданина составлено четыре протокола. Дальнейшую его судьбу будет решать суд... Оценит ли судья актерское мастерство нарушителя ПДД?

синий Опель-Корса врезался в дерево в Кривом Роге

ОФІЦІЙНО (УПП Кривого Рогу):
На водія, який хизувався перед патрульними, розпиваючи пиво, складено чотири адміністративні матеріали
28 листопада на вулиці Електрозаводскій патрульні, почувши лункий звук удару, помітили авто, яке врізалось у дерево. За кермом синього OPEL CORSA сидів чоловік, від якого відчувався різкий запах алкоголю.
Водій пояснив, що їхав із супермаркету додому, але не впорався із керуванням, чим порушив п.12.1 ПДР.
Від надання медичної допомоги чоловік відмовився, а натомість, прямо перед охоронцями правопорядку почав пити пиво, яке було у нього в авто. Не реагуючи на неодноразові попередження патрульних про припинення правопорушення, водій продовжив вживати алкогольний напій, чим порушив п.2.10 «є» ПДР України.
Окрім того, з’ясувалося, що громадянин взагалі не мав права керування даним транспортним засобом, чим порушив п. 2.1 «а» ПДР.
Чоловік відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали за ст. 124, ч.4 ст.130, ч.2 ст.126 та ч.1 ст.187 КУпАП.
Водії, будьте відповідальні, не сідайте за кермо напідпитку!

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Патрульная полиция Кривого Рога

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!