Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За последние 10 дней – это третья новость о задержании в Кривом Роге «нелегалов». В основном это – жители Кавказа, приезжающие в наш город жить и работать... Но не всем хочется жить по Правилам, а некоторым - и Закону...

в Кривом Роге задержаны нелегалы

Из архива – Поліція відзвітувала про затримання небезпечних нелегалів – звідки до нас «понаїхали»? (фото)
Из архива -

9 ноября патрульной полицией Кривого Рога по сигналу населения, остановлен автомобиль Шкода-Октавия, в котором находилось двое граждан, не являющихся жителями Украины. У них было просрочено разрешение на пребывание на территории нашей страны.
Но не это самое страшное из правонарушение. Данные граждане не раз проходили в Кривом Роге по делам о кражах имущества из автомобилей. Поэтому в настоящее время решается вопрос о депортации их за пределы Украины...

ОФІЦІЙНО:
В Металургійному районі Кривого Рогу патрульні виявили двох нелегалів
Вчора, 9 листопада, під час патрулювання поліцейським повідомили про те, що у автомобілі Шкода Октавія ,який їздить містом, знаходяться громадяни, які порушили правила перебування в Україні.
В ході перевірки інформації, інспектори виявили та зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль, який відповідав отриманому опису. В машині знаходились водій та пасажир. В ході перевірки документів у даних чоловіків патрульні з’ясували, що в осіб прострочений дозвіл на перебування на території України. Також встановили, що обидва громадянина неодноразово затримувались за вчинення злочинів у сфері посягання на власність, а саме крадіжки з авто. На даний момент вирішується питання про депортацію останніх до країни заходу.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Патрульная полиция Кривого Рога

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!