Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Автомобиль ВАЗ-21099 сбил на пешеходном переходе женщину. Пострадавшая доставлена во вторую горбольницу Кривого Рога с переломом таза, множественными переломами позвоночника, сотрясением мозга...

021117 24

1 ноября, около 19.00, автомобиль ВАЗ-21099 двигался по улице Водопьянова в направлении улицы Симонова. 41-летняя женщина переходила дорогу в установленном месте – по пешеходному переходу. Однако 45-летний водитель не сориентировался в дорожной обстановке, не успел затормозить вовремя, и допустил наезд на пешехода, нанеся существенный вред его здоровью...
У пострадавшей в «тысячке» диагностировали - перелом таза, переломы шейного и поясничного отделов позвоночника, сотрясение мозга.

021117 25
Следователь Криворожского отдела полиции Кривого Рога будет разбираться в обстоятельствах ДТП, в том числе – и в скоростном режиме автомобиля...

ОФІЦІЙНО:

Національна поліція - Криворізький відділ поліції
У КРИВОМУ РОЗІ ПОЛІЦІЯ З'ЯСОВУЄ ОБСТАВИНИ ДТП, В ЯКІЙ НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ ПОСТРАЖДАЛА 41-РІЧНА ЖІНКА
В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Довгинцівському районі жінка опинилася у лікарні зі струсом мозку, закритою черепно-мозковою травмою, переломом таза, шийного й поперекового відділу. Наразі слідчими встановлюються усі обставини справи.
01 листопада близько 18:30 автомобіль «ВАЗ» під керування 45-річного місцевого мешканця скоїв наїзд на жінку у той час коли вона перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході на вул. Водоп’янова. Водій зрозумівши що трапилося відразу повідомив до поліції та швидкої допомоги.
З місця події 41-річна місцева мешканка була госпіталізована до однієї з міських лікарень на кареті швидкої допомоги з численними тілесні ушкодженнями середньої тяжкості.
За вказаним фактом працівниками поліції були внесені відомості до ЄРДР
за кваліфікуючими ознаками передбаченими ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
Санкція якого передбачає штраф від 200 до 500 неоподаткованних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Первый Городской

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!