Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону на хабарі затримала начальника відділу ДФС в Дніпропетровській області

261017 23

У вівторок, 24 жовтня, військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та УСБ України в Дніпропетровській області під час одержання неправомірної вигоди викрито начальника Дніпропетровського відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС області.
Досудовим розслідуванням установлено, що за зменшення суми штрафних санкцій з 34500 грн до 7500 грн, які будуть накладені на приватне підприємство за результатами проведеної перевірки, вказаний посадовець вимагав від співвласника неправомірну вигоду в сумі 10000 грн.

261017 24
Під час одержання частини обумовленої суми хабара посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії. Тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Дніпропетровщині гарнізону Південного регіону України вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!