Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України, на Дніпропетровщині військова прокуратура затримала на хабарі в сумі 540 тис. грн двох підполковників поліції

261017 4

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України за результатами вдало проведеної операції спільно з Управлінням СБУ в Дніпропетровській області на хабарництві викрито старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах УЗЕ Нацполіції області та заступника начальника слідчого відділу Кам'янського (Дніпродзержинська) відділення поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.
Досудовим розслідуванням установлено, що за не притягнення громадянина до кримінальної відповідальності, не проведення слідчих дій та зняття арешту з належного йому майнового комплексу Дніпродзержинської швейної фабрики підполковники поліції вимагали неправомірну вигоду.

261017 3
Не дійшовши згоди на переговорах, зловмисники запропонували колишньому співзасновнику фабрики шляхом банкрутства та, знявши арешт, накладений за їх клопотанням в рамках досудового розслідування, за неправомірну вигоду в сумі 20 тис. дол. США повернути йому вказаний майновий комплекс.
Для прикриття своєї протиправної діяльності вказані особи залучили свого знайомого в якості посередника, який 24.10.2017 одержав обумовлену суму хабара - у вигляді 540 000 гривень.
Усіх фігурантів справи затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії, а також тривають обшуки за місце роботи та проживання затриманих осіб.
Крім того, військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону підполковникам поліції готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Прокуратура Південного регіону

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!