Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Правозахисна група «Січ» повідомила про «зухвалий» вчинок представників військової прокуратури в Кривому Розі...

181017 40

Правозахисна Група "СIЧ"
...Повірити в таку історію одразу неможливо. Багато ми бачили, але такої зухвалості від військової прокуратури не чекали.
Історія – про 17-ту танкову. Роботи з ними завжди багацько. То звільняють хлопців з грубим порушенням, то знищене під час бойових дій військове майно із зарплатні бійців вираховують, а тут трапилося у них СЗЧ (самовільне залишення частини) з поважних причин. За це готові усі троє відповісти по Закону, але військова прокуратура вирішила нагрітися на вояках: приписала їм довшу відсутність та найсуворішу частину кримінальної статті – і почала вимагати хабарі: по п’ять тисяч гривень з кожного.
Слідчі на цьому не зупинились і запропонували воякам піти за грошима до «Ощадбанку». Чим закінчилась ця історія, цікаво?
Є документи, відеозаписи телефонних розмов з хабарниками. Відкриті карні справи СБУ. Про хабарництво у військовій прокуратурі проінформований голова ГПУ Ю. Луценко.
Боротьба ведеться на два фронти: не дати вимагачам у погонах уникнути відповідальності та захистити наших клієнтів від помсти роздратованої машини державного обвинувачення. Дякуємо чудовому криворізькому адвокату Марині Захаровій, що зголосилася безкоштовно захищати хлопців у суді.
Тож інтрига у самому розпалі та ми впевнені, що і з цим викликом команда «Січі» неодмінно впорається. Найближчим часом плануємо прес-конференцію. Хлопці та дівчата-військовослужбовці, будь-ласка, не мовчіть та в разі порушення ваших прав звертайтеся до правозахисників!

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!