Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В ночь с 29 на 30 сентября в Терновском районе Кривого Рога, в одном из кафе произошла стрельба из сигнально-стартового пистолета, в результате чего два мужчины доставлены в больницу с травмами

30-летний безработный, проживающий в Софиевском районе, будучи изрядно выпившим, устроил разборки с другими посетителями кафе, и когда все аргументы закончились, достал из кармана сигнально-стартовый пистолет СТАЛКЕР и открыл стрельбу по оппонентам.
В результате – два мужчины доставлены в больницу, а сам «стрелок» - в полицию, где его задержали до выяснения всех обстоятельств дела. Дальше предстоит выбор меры пресечения и суд, который может дать за такое правонарушение до 7 лет тюрьмы.
Так как пистолет не являлся боевым или травматическим, действия гражданина трактуются как «хулиганство», а не как покушение на здоровье или жизнь людей...

ОФИЦИАЛЬНО (Отдел полиции Кривого Рога)
У КРИВОМУ РОЗІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ У КАФЕ ВІДКРИВ СТРІЛЯНИНУ ПО ЛЮДЯХ
Подія сталася на території Тернівського району м. Кривий Ріг в ніч з 29 на 30 вересня. В результаті стрілянини поранення отримали двоє осіб.
На місце події направилася слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що цього вечора зловмисник знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. У нього виник конфлікт з іншими відвідувачами кафе. Як наслідок, чоловік витягнув з кишені штанів сигнально-стартовий пістолет «Сталкер» та здійснив в бік громадян декілька пострілів.
В результаті стрілянини двоє чоловіків з травматичними пораненнями тіла опинилися у міській лікарні.
Стрільцем виявився 30-річний непрацюючий мешканець Софіївського району. Його вина підтверджується особистим зізнанням, показами свідків та вилученим знаряддям злочину. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
У його діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком від 3-х до 7 років.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Отдел полиции Кривого Рога

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!