Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Злоумышленник, житель Кривого Рога, находится не в СИЗО, а в больничной палате с серьезными травмами. Что и дало повод центральным СМИ строить версии о «пытках» и «жестоком избиении» задержанного на горячем в селе Чумаки Апостоловского раойна гражданина. Теперь ставится под сомнение и факт, что у «психа», пытавшегося поджечь частное домовладение, была с собой граната...

270917 12

...Уночі чоловік проник до будинку Берези нібито з метою підпалу домоволодіння.
У неділю, 24 вересня, у будинок народного депутата від «Народного фронту» Юрія Берези у селі Чумаки Дніпропетровської області намагався проникнути невідомий чоловік. Зловмисника затримали, наразі він знаходить у важкому стані.
Про це повідомили джерела INSIDER у місцевих правоохоронних органах.
Згідно з офіційною інформацією, 24.09.2017р. до чергової частини П'ятихатського ВП Жовтоводського ВП ГУНП в Дніпропетровській області поступило повідомлення, що близько першої години ночі відбулось проникнення з метою підпалу на територію домоволодіння за адресою: П'ятихатський район, с. Чумаки, вул. Шевченко, 1-а (власник депутат Верховної Ради Береза Ю.М.).
На місці події затримано чоловіка, особа якого встановлюється. Справа до ЄРДР внесена за статтею «тілесні пошкодження середньої тяжкості».
Разом з тим, за інформацією видання, чоловік 1980 року народження у важкому стані, у нього зламані 4 хребці, внутрішньочерепна гематома, що лишає йому примарні шанси вижити. Зараз чоловік у реанімації у Кривому Розі.
Крім того, джерела вважають, що травми завдані самим депутатом.
Береза відмовляється коментувати даний інцидент.
У МВС поки що не змогли прокоментувати даний інцидент, однак джерела в «Народному фронті» повідомили виданню, що 26 вересня в офісі партії відбулася розмова з цього приводу. «Антон Геращенко привіз до офісу якісь жорсткі матеріали по Березі, і мав розмову з керівництвом», - сказав співрозмовник...

...Отметим, что Береза за последние три года стал очень крупным землевладельцем – сейчас у него насчитывается около 30 тыс га.
24 сентября нардеп Береза вместе со своими охранниками на территории своего дома, находящегося в селе Чумаки Пятихатского района, избил Артема Белого (1980 г.), который мог иметь отношение к сопротивлению селян.
По имеющейся информации, Береза или его охранники сломали ему четыре позвонка и несколько ребер. В результате пыток и издевательств у мужчины огромная внутричерепная гематома. В настоящее время он находится в реанимации и у него небольшие шансы выжить. Пытаясь скрыть содеянное, Береза сейчас начал разыгрывать историю якобы о самообороне. Юрий Береза контролирует местных силовиков, которые ранее им были уже задействованы для разгона и избиения селян и ветеранов АТО. Пытаясь уйти от ответственности, нардеп подложил потерпевшему оружие – гранату.
Береза пытается представить потерпевшего пьяницей, который якобы сам к нему пришел и даже пытался поджечь дом...

Подготовил к публикации
Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!