Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ввечері 14 вересня до поліції зателефонувала жінка та повідомила, що біля магазину АТБ по пр. Перемоги в Кривому Розі закладена вибухівка, після чого одразу вимкнула телефон

190917 2

Працівники Інгулецького відділення поліції Кривого Рогу оперативно зреагували на отриману інформацію та спільно зі спеціалістами вибуховотехнічної служби і кінологами, евакуювали із супермаркету 21 особу. Після цього вони обстежили приміщення закладу торгівлі. В результаті обстеження жодного небезпечного пристрою виявлено не було.

В ході розслідування правоохоронці викрили особу жартівниці. Нею виявилась раніше не судима 26-річна місцева жінка, яка знаходилась у стані алкогольного сп’яніння.
Зловмисниця зізналась у скоєному, пояснивши при цьому, що подзвонила з власного мобільного телефону, який наразі вилучено у порядку чинного законодавства.

За вказаним фактом слідчими Інгулецького відділення поліції внесені відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

На теперішній час правоохоронці встановлюють всі обставини справи та вирішують питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За повідомленням
Відділу поліції Кривого Рогу,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - Відділ поліції Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!