Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Рецидивист, который трижды отсидел срок за изнасилование, снова взялся за старое, изнасиловав в парке 15-летнюю девушку, которую еще и ограбил...

 

Полиция Николаева задержала уголовника, который изнасиловал 15-летнюю девушку в парке, спустя полчаса после сообщения о преступлении на линию 102.
Как рассказала потерпевшая, возвращаясь домой, она шла через парк Победы.
К ней подошел незнакомый мужчина и, угрожая физической расправой, затащил ее в заросли, где заставил раздеться и изнасиловал ее. Во время насилия она рассмотрела на его теле характерные татуировки.
Преступник после надругательства отобрал одежду и не погнушался отобрать у беззащитной жертвы два мобильных телефона...
Угрожая физической расправой, он велел жертве выйти из зарослей лишь спустя десять минут, а затем забрать одежду там, где он ее оставит - из-под пешеходного моста.
На самом деле одежды под мостом не оказалось. Девушка начала звать на помощь...
На помощь пришли прохожие. Один отдал несовершеннолетней свою футболку и мобильный для звонка отцу, который, не теряя времени, обратился в полицию.
Несовершеннолетняя пострадавшая девушка предоставила правоохранителям подробное описание внешности насильника – одежду, комплекцию, татуировки...
К поиску преступника были привлечены сотрудники центрального отдела полиции, патрульной полиции и кинологическая служба.
Через полчаса один из нарядов патрульной полиции увидели на автостанции мужчину, подходящего под описание по ориентировке, который пытался покинуть областной центр с добычей в виде награбленного...
Преступником оказался 46-летний рецидивист, который уже трижды отбывал срок по статье «изнасилование»...

За півгодини після повідомлення про зґвалтування 15-річної дівчини поліцейські затримали злочинця (ФОТО)
24 липня близько 16:30 до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його неповнолітня донька стала жертвою насильницьких дій.
Потерпіла розповіла правоохоронцям, що, повертаючись додому, йшла через парк «Перемоги», коли до неї підійшов незнайомий чоловік та, погрожуючи, затягнув її у чагарники, де наказав роздягнутися та вступив із нею у статеві відносини проти її волі. Після скоєного злочинець відібрав одяг та два мобільних телефони дівчини та звелів їй сидіти тихо і забрати речі з-під пішохідного мосту через десять хвилин.
Через деякий час потерпіла почала кликати на допомогу, на що відгукнулись перехожі, які надали неповнолітній свій одяг та допомогли зателефонувати її батькові, який, не гаючи часу, звернувся до поліції.
Під час опитування потерпіла надала правоохоронцям детальний опис зовнішності її кривдника. Вже через півгодини один із нарядів патрульної поліції побачили схожого за орієнтуванням чоловіка, який, перебуваючи на автостанції, намагався залишити обласний центр.
Ґвалтівником виявився 46-річний місцевий мешканець, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини – за гратами він провів 19,5 років, двічі засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки з 19,5). З місць позбавлення волі був звільнений три роки тому.
Наразі слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. Призначено проведення ряду відповідних експертиз.
– Потерпіла дала детальний опис татуювань, описала характерні прикмети одягу, за якими тут же було надане орієнтування по всім підрозділам міста, – розповідає начальник Центрального відділу поліції Руслан Осипенко. – До пошуку злочинця були залучені співробітники Центрального відділу поліції, патрульної поліції, кінологічна служба, що забезпечило оперативне затримання зловмисника. Наразі його затримано у порядку ст.208 КПК України та за узгодженням із місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж, поєднаний з насильством».
Триває розслідування кримінального провадження.

Поліцейські провели з підозрюваним у зґвалтуванні слідчі дії (ФОТО)
Учора ввечері, 24 липня, оперативники разом із слідчими Центрального відділу поліції провели із затриманим за підозрою у вчиненні зґвалтування 15-річної дівчини слідчі дії з відтворення обстановки та обставин події скоєного злочину на території парку Перемоги.
Нагадаємо, вчора ми повідомляли про те, що за півгодини після повідомлення про зґвалтування 15-річної дівчини поліцейські затримали злочинця.
Ґвалтівником виявився 46-річний місцевий мешканець, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини – за гратами він провів 19,5 років, двічі засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки з 19,5). З місць позбавлення волі був звільнений три роки тому.
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж, поєднаний з насильством».
(Відділ комунікації поліції Миколаївської області)

Подготовил к публикации
Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Полиция Николаевской области

Коментарі   

0 #1 дон Абруцци 26.07.2017, 11:15
вот он - настоящий верующий человек со свастонами и иконами на теле. как такого можно вообще судить? он же не сделал ничего такого, пути господни неисповедимы, как говорится.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!