Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В свете информации о возможном «выбивании показаний» из супругов Кудрявцевых в нашумевшем деле пропавшей 6-летней Амины МЕНГО, интересно проанализировать криминальную хронику – пратикует ли полиция в Кривом Роге такие противозаконные методы и в других случаях с пропажей детей?

080617 10

Эпизод Первый – 4 июня
Патрульні знайшли хлопчика, який загубився
4 червня, близько 12-ї годині патрульним надійшов виклик про виявлення зниклої дитини. Прибувши на місце виклику, яке вказав заявник, поліцейські помітили хлопчика, який був розгублений і плакав. Він назвав своє ім'я та розповів, що грався в парку і загубився. Патрульні дізналися дані хлопчика, з’ясували ймовірну адресу проживання та посадили до службового авто. Нажаль, вдома нікого не було. Шляхом пошуку, матір хлопчика знайшли. Жінка була схвильована, але дуже вдячна патрульним за допомогу.

Эпиход Второй – 6 июня
ДОВГИНЦІВСЬКИМ ВП КРИВОРІЗЬКОГО ВП ГУНП В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ РОЗШУКУЄТЬСЯ БЕЗВІСТИ ЗНИКЛА МОЛЧ**ОВА АНГЕЛІНА АНДРІЇВНА, 26.11.2000 РОКУ НАРОДЖЕННЯ.
Дівчина зареєстрована за адресою м. КРИВИЙ РІГ, вул. СИМОНОВА, 1/***
На зріст 175 см. У що була одягнена, не відомо. На дівчині було взуття червоного кольору.
Обставини зникнення з’ясовують правоохоронні органи. Якщо вам відомо місце перебування Ангеліни чи будь-яка інформація з цього приводу, повідомте за телефонами (0564) 71 11 42, 067 456 06 00, 096 828 52 58.
Безвісти зниклу Мол**нову Ангеліну Андріївну, 26.11.2000 року народження, розшукали, повідомив Криворізький відділ поліції – 07.06.2017р.

В обоих случаях жалоб от родителей по поводу противозаконных действий со стороны следователей ни к руководству Отделения полиции Кривого Рога, ни в местные СМИ не поступало.
Сайт Весь Кривой Рог продолжает следить за всеми случаями по данной теме, чтобы понять, почему именно к супругам Кудрявцевым, как утверждают «пострадавшие», применили давление, в случае, когда пропала 6-летняя Амина МЕНГЕ – из автомобиля, по пути на вокзал...
Или это примитивный оговор правоохранительных органов со стороны главных подозреваемых в деле пропавшего несовершеннолетнего ребенка?

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!