Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє патрульна поліція Кривого Рогу, 13 квітня затримано осіб, що підозрюються в викраденні людини та незаконному позбавленню її свободи пересування

140417 17

140417 16

Близько 17:30 години патрульні отримали виклик про викрадення людини на вулиці Криворіжсталі (Орджонікідзе). Двоє чоловіків застосовуючи фізичну силу посадили в автомобіль Hyundai-І30 невідомого чоловіка.
В ході оперативного відпрацювання встановлено адресу та особу 35-річного власника авто. Чоловік саме перебував вдома на вул. Подлєпи, автомобіль стояв біля будинку.
Інспектори встановили, що цей громадянин разом зі своїм 32-річним кумом сьогодні дійсно підвозили на авто незнайомого чоловіка.
В ході бесіди також встановлено місце знаходження другого учасника події, який пізніше повідомив патрульним, що він дійсно сьогодні посадив в автомобіль громадянина 1990 р.н., відвіз його у свій гараж в кооператив «Автомобіліст» та зачинив там через грошовий борг.
Прибувши в кооператив " Автомобіліст" в одному з гаражів поліцейські виявили 26-річного чоловіка. На місце викликано СОГ Дзержинського ВП та швидку медичну допомогу.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Патрульна поліція Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!