Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

25 березня, близько 06:00 години двоє інспекторів на власному автомобілі прямували до Управління патрульної поліції в м. Кривому Розі, щоб заступити до чергового несення служби

Біля кафе «Дарина» було помічено двох невідомих осіб, які дуже швидко вантажили речі з лісосмуги у таксі. Патрульні прийняли рішення зупинитися та перевірити даних осіб і автомобіль.
В ході спілкування з особами було виявлено, що вони грузять електроінструменти та слюсарні ключі. Пред’явити жодних документів підтверджуючих право власності на техніку чоловіки не змогли.
Тому на місце було визвано СОГ Довгинцівського ВП, після прибуття якої інспектори поїхали далі. Заступивши на зміну патрульні прийняли рішення знайти власника даних інструментів.
Обстеживши прилеглу територію від місця зупинки даних осіб відпрацювали гаражний кооператив по вул. Сімонова та зайшли до кафе «Дарина», щоб опитати можливих свідків ранкової події.
Адміністратор кафе повідомила, що вона недавно виявила проникнення та викрадення інструменту і надала відповідні документи та коробки від викрадених речей. Поліцейські повідомили, що крадіїв було затримано ще вранці.
На місце викликали повторно слідчо-оперативну групу Довгинцівського ВП для процесуальних слідчих дій.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Патрульна поліція Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!