Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Рибалка заплатив в Кривому Розі ціною власного життя за нехтування правилами поведінки на льоду

240217 2

23 лютого о 14:20 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на ставку Металургійного району біля Нікопольского шосе в Кривому Розі провалився під лід чоловік, котрий там риболовив.
На місце події виїхали рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у дніпропетровській області, начальник чергової зміни та керівництво загону а також працівники швидкої медичної допомоги та поліції.
Ще до приїзду працівників екстрених служб злощасного рибалку кинувся рятувати один із очевидців, але повністю дістати потопаючого із крижаного полону йому вдалося лише з допомогою працівників екстрених служб та за допомогою рятувальної мотузки.
Коли потерпілого вдалося доставити до карети швидкої медичної допомоги він був уже без ознак життя і, на жаль, реанімаційні заходи не дали бажаного результату і працівники медичної служби констатували смерть о 14:52.
Тіло загиблого було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення достовірної причини смерті.

Як повідомляють джерела сайту Весь Кривий Ріг загиблий вибрав для риболовлі «погане» місто – біля стічної труби, де температура води вища, а лід – тонший...

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Рятувальна служба Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!