Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как там у классиков? Любви все возрасты покорны? И это прекрасно доказала винницкая проститутка, которой... 53 года, и которая не отрицала, что оказывала сексуальные услуги жителям Винницы и гостям города за деньги. Что это для нее – доказательство того, что она еще ого-го... Или жизненная необходимость – она одна воспитывает 18-летнюю дочь...

Двоє жінок зняли квартиру. В ній влаштували бордель. За годину сексу клієнти платили по 500 гривень.
12 січня 2017 року поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми затримали двох вінничанок, які надавали секс-послуги у орендованій квартирі, - повідомляють в у відділі комунікації поліції Вінницької області.
Оперативники затримали двох жінок віком 33 та 53 років під час надання інтимних послуг в одній з міських квартир. Молодша проститутка виявилась говіркішою. Вона розповіла правоохоронцям, де шукала клієнтів.
За інформацією поліції, проститутка знаходила в Інтернеті чоловіків та запрошувала їх в орендовану квартиру. За годину інтиму жінки отримували по півтисячі гривень.
Варто зазначити, що 53-річна повія розлучена та виховує 18-річну дочку.
- Поліцейські оглянули місце подї та вилучили гроші, два мобільних телефони, за допомогою яких жінки зв’язувались з клієнтами, та інші речі, які свідчать про протиправну діяльність, - зазначають у відомстві.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України. За створення або утримання місць розпусти і звідництво жінкам загрожує п’ять років тюрми.

Можно ли считать данный случай в Виннице исключением из правил? Или и в Кривом Роге в секс-индустрии трудятся дамы такого почтенного возраста? Сайт Весь Кривой Рог обязательно сообщит информацию по данному поводу, как только удастся ее раскопать...

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!