Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как всегда, перед Новогодними праздниками улицы Кривого Рога заполоняют продавцы несертифицированной продукции, зачастую – и без патента предпринимателя...

261216 19

261216 20

Напоминаем, в Кривом Роге есть специализированные магазины и специализированные отделы в супермаркетах, где можно купить разрешенные в Украине пиротехнические изделия, а также заказать специалиста для организации безопасного шоу.
Война же с уличными продавцами идет с переменным успехом. Больше она зависит от сознательности граждан. Если вас раздражает продажа подобного крама на улицах и рынках, звоните 102.

А в заключение – сообщение пресс-службы Патрульной полиции Кривого Рога:


Патрульні припинили незаконну торгівлю піротехнікою
Сьогодні, близько 12:00 години під час патрулювання на вулиці Бикова екіпаж виявив напроти гіпермаркету МЕТРО автомобіль OPEL, біля якого відбувався незаконний продаж піротехніки.
23-річного продавця піротехніки доставлено до дільничного пункту поліції за на вулиці Корнійчука для складання відповідних матеріалів.
Також встановлено, що даний громадянин в цьому році вже притягався до відповідальності за ст.195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Патрульная полиция Кривого Рога

Коментарі   

0 #1 солоха 26.12.2016, 14:27
Дзвонити 102 немає сенсу. Я особисто ходила в відділок поліції, щоб написати заяву за продаж піротехники. Черговий мені відповів, що в продавців з документами все гаразд, і вони нічого не можуть вдіяти. І це при тому, що на Сході йде війна. Якщо хтось хоче фейєрверків, нехай їде в АТО.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!