Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сайт Інформатор-КР запечатлел очередной факт ДТП, в котором вина полицейских Кривого Рога очевидна... Полиция сейчас набирает сотрудников дополнительно... Возникает вопрос – а автомобилей на всех хватит? А как избежать ДТП с полицейскими, остальных жителей Кривого Рога научат?

Мы писали – Водитель патрульной машины заснул за рулем... Покалечены две пассажирки, два авто отправят на свалку в Кривом Роге...

Мы писали - Две разбитые Тойота-Приус за сутки – мастерство погони за правонарушителями демонстрирует Патрульная полиция Кривого Рога

Сьогодні, 7 листопада, на перехресті вулиць Халтуріна та Чередніченко сталася чергова ДТП за участю автівки нової патрульної поліції, - оповідає сайт Інформатор-КР. Патрульні врізались в мотоцикл, яким керував літній чоловік. Старенького госпіталізували до лікарні з численними переломами.
На місці аварії працювала оперативно-слідча група. Від коментарів щодо винуватця співробітники поліції відмовляються. Оскільки аварії за участю патрульних почастішали та викликають неабиякий резонанс у суспільстві, ми вирішили не чекати офіційної відповіді від управління патрульної поліції тазвернулись за роз’ясненнями до керівника правозахисної групи, адвоката Назара Вознюка. Не будемо втомлювати читача тією кількістю цифр, статтей та підпунктів, якими нас буквално засипав правозахисник, в підсумку зрозуміло одне - винний Пріус, адже для ньогодіяло правило «перешкода зправа».

ОРИГІНАЛ МАТЕРІАЛУ

Подготовил к публикации,
Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – сайт Інформатор-КР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!