Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 ноября 2016 года, в 23.32 загорелась хозпостройка в одном из домовладений по улице Ереванской в Терновском районе Кривого Рога. Огонь перебросился на летнюю кухню и крышу основного жилого дома

 

Бороться с огненной стихией прибыло два отделения спасателей. На ее полную ликвидацию понадобилось почти 2 часа. Осложнил ситуацию неожиданный взрыв газового баллона, который хранился в сарае.
На пожаре пострадал 29-летний владелец дома – у него ожог 80% тела, он доставлен в реанимацию. По инсайдерской информации, травмированы и три служащих пожарных частей - у одного черепно-мозговая травма, у другого - ожог глаза, у третьего травмы незначительные.

ОФИЦИАЛЬНО – пресс-служба, Сергей НИЖНИК:
м. Кривий Ріг: внаслідок пожежі постраждав чоловік 1987 року нородження
5 листопада 2016 року о 23:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді житлового сектору в Тернівському районі по вулиці Єреванській.
На гасіння пожежі було направлено по одному відділенню 16-ї та 12-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області на двох пожежних автоцистернах.
По прибуттю на місце, встановлено, що пожежа виникла в сараї, але вогонь перекинувся ще на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню. Внаслідок пожежі стався ще й вибух балону з газом, який знаходився в сараї.
Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати в 00:27, а повністю ліквідувати – в 01:41. Вогнем знищено сарай та частково пошкоджено дах будинку та літньої кухні. Площа пожежі склала 30 м2. Внаслідок пожежі постраждав громадянин 1987 року народження. Працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до Криворізької міської лікарні № 2 у реанімаційне відділення з попереднім діагнозом – опіки 80% тіла та опіковий шок. Крім того, отримали травми і три співробітники 12 державної пожежно-рятувальної частини. Так одного з рятувальників було госпіталізовано до Криворізької міської лікарні № 2 в нейрохірургічне відділення з попереднім діагнозом пошкодження барабанної перетинки; ще одного вогнеборця госпіталізовано до Криворізької міської лікарні № 4 в центр зору з попереднім діагнозом опік рогівок обох очей; третій постраждалий рятувальник з опіком шиї від госпіталізації відмовився. Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!