Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Краплина по краплині, і родичі постраждалої бабусі починають розуміти, хто справжній винуватець ДТП, і хто науськує їх на непричетного до цього депутата міськради Кривого Рогу...

300916 5

Хто каламутить справу? - Первый Городской тащил на носилках в суд Кривого Рога пенсионерку, присутствия которой там не требовалось?

Юлій МОРОЗОВ не уникає спілкування з родичами та самою бабусею – навпаки, він не втомлюється розкривати перед ними деталі цієї гучної справи:
- Сьогодні під час судового засідання, яке таки не відбулося, в довгих паузах говорив з родичами потерпілої.
Вони підходили до мене - дехто з неприкритою агресією, дехто просто злі і роздратовані. Звичайні люди, яких кукловоди цієї справи ганебно втягують в брудні розборки.
Їм навіюють, що я депутат, а значить багатий і могутній. Вони були здивовані, коли дізналися, що я депутат місцевий, який грошей за депутатство не отримує, а працює в благодійній організації з невеликою зарплатнею.
Їх дурять, розповідаючи, що стареньку треба було привозити на це засідання, організовують їм швидку і медиків. Вони трошечки прозріли, коли зрозуміли, що не можуть відповісти собі на питання, хто ж заплатив за це. І в шоці, що їхня родичка потрібна лише для картинки і розпалювання агресії.
Їх всіляко намагаються змусити забути про те, що бабуся впала в маршрутці, в якої є водій, механік і власник, яких чомусь нема ні в суді, ні в матеріалах ЗМІ. Але ж вони не дурні і задаються цим питанням. І ми задаємося. І не просто задаємося.
Вони реально хочуть, щоб хтось допоміг їхній старенькі родичці, яка дійсно потребує допомоги. Але не мають що заперечити, коли я пояснюю, що моя щира спроба допомогти колись стала причиною для звинувачень мене в спробі підкупити потерпілу.
Зараз їх і інших глядачів нєдоЗМІ будуть переконувати, що я зриваю засідання і хочу відтягнути розгляд справи. Але це не правда. Я більше всіх, мабуть, зацікавлений в розгляді цієї справи. І зроблю все, щоб добитися її неупередженого розгляду.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Юлій МОРОЗОВ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!