Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Так уж получается – не дано журналистам Кривого Рога раскопать подробности скандального дела, которое под самым носом лежит... Зато столичные акулы пера порадуют жителей Всего Кривого Рога пикантными подробностями...

Коротко о сути происшествия - Муж судьи закрылся в машине и угрожал полицейским пистолетом в Кривом Роге

А ниже – сюжет о том же происшествии от «Надзвичайні Новини»...

Літр горілки – і за кермо: як у Кривому Розі суддя рятувала власного чоловіка від копів
У Кривому Розі поліцейські затримали п’яного водія за кермом, який протаранив іномарку. Любитель оковитої, який розмахував пістолетом, кидався з лайкою на патрульних та погрожував впливовими зв’язками, виявився чоловіком місцевої служительки Феміди. Дружина-суддя миттю примчала на порятунок порушника. Чи прикрила від закону суддівська мантія – дивіться далі.
На початкових кадрах відео – неадекватний водій «Шкоди», який ледь стоїть на ногах. Його заспокоює товариш по чарці:
«Нах*й воно мені треба? – Припини, йди сюди».
Він ледь тримається на ногах, а ще хвилину тому розсікав містом на авто. І зрештою – припаркувався прямо у багажник чужої іномарки.
Товариш водія «Шкоди» все ж намагається заспокоїти буйного. «Закрий рота. Рота закрий. Ви вибачте його. – Поглянь на нього. – Припини вести себе так».
Водій протараненого авто не постраждав. Винуватець спробував накивати п’ятами, та копи не дали. У відповідь – посипались погрози, навіть з пістолетом. Заспокоїти буяна не вдається ані копам, ані медикам.
За інформацією патрульних, перед тим, як скоїти ДТП, затриманий разом із товаришем випили не менше, ніж по літру горілки.
«Хто був за кермом? Якщо не Ви, то хто? – Мій товариш. – Товариш чому не викликав Вам швидку допомогу? – У чому? – У Вас голова розбита. – Так це сталось ось… Я готовий проходити. – Ну проходьте тоді в кабінет. – Зараз приїдуть мої, щоб я розумів, що відбувається. – Ви відмовляєтеся проходити огляд?».
Документи п’яниці привезла суддя Криворізького районного суду Ганна Строгова. Дебошир виявився її чоловіком. Пройти тест на алкоголь на місці ДТП відмовляється. Дорогою до лікарні падає та розбиває собі голову.
Дружина-суддя свариться із копом, допомагає їй у цьому чоловік:
«Коли Ви його затримали? – Ви відмовляєтеся від проходження медогляду? – Я не відмовляюся. Голову мені зашийте. – Якщо не відмовляєтеся – пройдіть в кабінет. – Давайте, я зараз ще раз дуну, ще раз попісяю, ще щось зроблю, так воно і буде, але сам сенс. – Ми викликали швидку на ПНД, у людини пробита голова».
Суддівська мантія дружини допомогти не змогла. За ДТП, водіння у нетверезому стані та конфлікт із поліцією зловмиснику загрожує адміністративна відповідальність.
Як зазначив речник патрульної поліції Кривого Рогу Станіслав Барщевський, інспектори оформили всі матеріали по дорожньо-транспортній пригоді щодо водіння в стані алкогольного сп'яніння.
П’яні пригоди за кермом обійдуться чоловіку у десять тисяч гривень штрафу та позбавлення прав як мінімум на один рік.

Оригинал стать + ВИДЕО

Подготовил к публикации
Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Надзвичайні Новини

Коментарі   

+11 #1 Сеня 02.09.2016, 10:01
говорите не отмазала? А разве угроза оружием стражам порядка - это шалость, тянущая на админку? В нормальной стране пьяного дегенерата с пистолетом застрелили бы на расстоянии и не разбирались.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!