Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В 5.00 утра 26 июля 2016 года по Кривому Рогу то ли колесила, то ли куролесила машинка, которая находилась в розыске по заявлению одной гражданки о пропаже ребенка...

В районе остановки скоростного трамвая «Площадь Труда», данное транспортное средство обнаружили и остановили. За рулем был 16-летний водитель, алкотестер показал опьянение, а именно – 0.48 промиле.
В салоне находились также 6-летний мальчик и сожитель дамы, которая подняла на уши полицию.
Машину доставили на штрафплощадку, на несовершеннолетнего водителя составили протокол.
Единственный совершеннолетний в автомобиле - сожитель, сопротивлялся сотрудникам полиции. Его доставили в Жовневый райотдел полиции для разбирательств. 6-летнего мальчика отвезли домой, и передали маме. Как выяснилось, она искала ребёнка всю ночь, поэтому и позвонила 102, назвав данный автомобиль как вероятную причину «пропажи» ребенка...
Кто же будет оплачивать этот сюжет семейных разборок, достойных «Санта-Барбары»?

Справка сайта Весь Кривой Рог - Комментарии патрульной полиции

За минулу добу у місті було зафіксовано 5 випадків насильства в сім’ї та невиконання батьківських обов’язків. Ось один з них:
О пів на першу ночі жінка заявила, що її співмешканець 1980 року народження близько 15:00 взяв її шестирічного сина, поїхав на якусь водойму купатись, та досі не повернувся. Заявниця повідомила патрульним, що з ними ще був товариш співмешканця 2000 року народження. Жоден з них не відповідає на дзвінки. Поліцейські встановили особи зниклих, та автомобіль на якому вони були, розіслали їхні фото, які Ви можете бачити нижче.
Близько 5-ї ранку патрульні затримали автомобіль, на який було орієнтування, на зупинці «Майдан праці» на мкр-ні Індустріальний. За кермом був 16-ти річний підліток у стані алкогольного сп’яніння. У салоні поліцейські виявили сина та співмешканця заявниці.
Автомобіль було евакуйовано на спеціальний майданчик. На водія було складено протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння (алкотестер показав 0,48 проміле), та постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування. Співмешканець чинив опір поліцейським, тому був затриманий та доставлений до Жовтневого відділення поліції для складання адмін. матеріалів за розпивання пива у громадських місцях, дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі поліцейського. 6-ти річного хлопчика відвезли додому та передали мамі. Мама хлопчика написала подяку, так як пошуки тривали майже всю ніч.
Шановні батьки, на вас покладена величезна відповідальність не тільки за життя та здоров’я своїх дітей, а і за їхній розвиток та благополуччя.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – сайт Первый Городской

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!