Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Напомним, сначала полиция Кривого Рога отрапортовала, что задержан убийца – 17-летний юноша из Радушного. А вскоре – так же браво – что найден «настоящий» убийца. Наверное, понимая, что доверие к словам полиции Кривого Рога после такой информации мало, комментарии решили дать в области...

230716 9

230716 8

11 июля 2016 года в общежитии обнаружено тело 45-летней женщины со связанными руками. Причиной смерти стало удушение. Обнаружены также следы сексуального насилия....
Правоохранители выяснили, что женщина сама открыла злоумышленнику дверь, так как была с ним знакома. Когда мужчина попал в квартиру, он сразу напал на свою жертву. Затем начал обыскивать квартиру в поисках ценных вещей. Ему удалось найти изделия из золота и банковскую карточку, с которой в тот же день он снял 10 тысяч гривен. Злоумышленник продолжил свой преступный умысел, он связал женщину и задушил ее. После этого скрылся.
При осмотре места происшествия сотрудники полиции обнаружили, что на теле умершей были явные признаки насильственной смерти, на шее - петля из ткани, а руки связаны сзади электрическим проводом от утюга. Как выяснилось потом, женщина при жизни работала акушеркой в роддоме.
В ходе проведения следственных действий криворожские полицейские установили и задержали подозреваемого в убийстве - им оказался 32-летний местный житель, уроженец Николаевской области, который был знаком с потерпевшей. Мужчина уже был ранее судимым за аналогичное преступление. Не имея средств, он решил обогатиться за чужой счет. Заранее зная, что у его знакомой есть большая сумма денег, он и совершил это страшное преступление.
Сейчас мужчине объявлено о подозрении по факту совершения уголовного преступления предусмотренного п.6 ч.2. ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство). Ему грозит от 10 до 15 лет лишения свободы или пожизненное лишение свободы, с конфискацией имущества. Злоумышленник в настоящее время находится в СИЗО.

Мовою оригіналу
Жінка сама відчинила зловмиснику двері, з яким була раніше знайома. Коли чоловік потрапив до квартири, він одразу напав на свою жертву. Потім почав обшукувати квартиру в пошуках цінних речей.
Йому вдалося знайти вироби із золота та банківську картку, з якої в той же день зняв 10 тис. гривень. Не зупинившись на досягнутому, зловмисник продовжив свій злочинний намір – він зв’язав жінку та задушив її. Після цього зник з місця злочину.
Повідомлення, що в одній із квартир гуртожитку виявлено тіло жінки, надійшло до чергової частини Жовтневого відділення поліції м. Кривий Ріг 11 липня поточного року.
При огляді місця події співробітники поліції виявили, що на тілі померлої були явні ознаки насильницької смерті, на шиї — зашморг з тканини, а руки зв’язані ззаду електричним дротом від праски. Було встановлено, що померла — місцева жителька 1971 року народження, уродженка смт. П’ятихатки, працювала акушеркою у пологовому будинку. Тіло жінки було направлено на СМЕ для встановлення причин смерті.
Знайомі померлої, які викликали поліцію, розповіли, що востаннє спілкувались з потерпілою двома днями раніше під час відпочинку у кафе. Після цього всі розійшлися, а наступного дня зв’язок з жінкою обірвався, вони почали хвилюватися та викликали поліцію.
В ході проведення слідчих (розшукових) дій співробітники поліції м. Кривий Ріг встановили та затримали підозрюваного у вбивстві 45-річної жінки — ним виявився 32-річний місцевий житель, уродженець Миколаївської області, який був знайомий з потерпілою. Чоловік вже був раніше судимим за аналогічний злочин. Не маючи коштів, він вирішив збагатитись за чужий рахунок. Заздалегідь знаючи, що у його знайомої є значна сума грошей, він і скоїв цей страшний злочин.
Наразі чоловіку оголошено про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого п.6 ч.2. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. Зараз зловмисник знаходиться в СІЗО.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – оперативная съемка

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!