Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Пресс-релиз Патрульной полиции Кривого Рога рассказывает некоторые подробности резонансного задержания. Правда, в отличие от сайта Первого Городского, полицейские не называют фамилию и социальный статус задержанного...

210616 40

210616 41

210616 42

210616 43

У вечірній час доби понеділка, під час патрулювання екіпаж Управління патрульної поліції міста, котрий рухався за маршрутом на території Металургійного району міста, виявив порушення ПДР України водієм автомобілю «Volkswagen Transporter», котрий перетнув суцільну смугу дорожньої розмітки та продовжив шлях у необхідному водієві напрямку.
Відповідно до чого екіпажем поліцейських через гучномовець водію було наказано зупинитись, але після короткочасної зупинки автомобілю, водій ще з більшою потужністю «дав газу» і швидко почав тікати.
За допомогою прибулих на підмогу екіпажів автомобіль все ж таки вийшло зупинити шляхом блокування. Та от при спілкуванні з водієм виявилось, що він має ознаки алкогольного сп’яніння, від нього йшов різкий запах алкоголю а от на сусідньому передньому сидінні лежав предмет схожий на пістолет.
З метою перевірки усіх необхідних документів на право керування транспортним засобом та на зброю водієві було запропоновано надати їх для перевірки, на що останній надав реєстраційні документи на інший ТЗ, а от зброю почав ховати.
В зв’язку з підозрою водія, щодо вчинення ним правопорушення до нього були застосовані міри фізичного впливу та усунено від керування автомобілем. Згодом склад слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце затримання правопорушника при огляді авто виявив цілий арсенал вогнепальної зброї: пістолет, гвинтівку і блок з патронами. Документів на зброю у власника не виявилось.

Наш утренний материал на эту тему - подробности происшествия

К публикации подготовил
Леха ЗЛОЙ,
специально для сайта
Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!