Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У період з 23 по 29 травня на території Кривого Рогу сталося 24 пожежі, на гасіння яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи міста

310516 10

Лідером по кількості загорань став Жовтневий район, де виникло 5 пожеж, в чотирьох інших районах, а саме в: Тернівському, Центрально-Міському, Дзержинському та Довгинцівському сталося по 4 пожежі; в Інгулецькому – 2, і відносно найспокійніше минулого тижня було в Саксаганському районі, де зареєстровано лише 1 пожежу.
Якщо говорити про місце виникнення перерахованих пожеж, маємо наступну «картину»: 8 разів горіли житлові будинки, тричі – допоміжні споруди житлового сектору, 2 пожежі відбулося у будівлях, які не експлуатуються, ще 2 – в гаражах, а 23 травня о 19-11 в Центрально-Міському районі по вулиці Широківській біля будинку № 60 внаслідок короткого замикання електропроводки находу загорівся автомобіль «Мерседес», 1992 р. в. Крім того, 8 разів пожежних викликали для гасіння пожеж на відкритій території, причиною яких ставало необережне поводження громадян з вогнем.
Найбільш трагічною виявилася пожежа, що сталася 25 травня близько десятої години вечора в житловому будинку Тернівського району по вулиці Доватора, 21. На місті даної пожежі було знайдено тіло загиблого господаря квартири. Причиною пожежі найімовірніше стало необережне поводження з вогнем під час палінні у ліжку вищезгаданим громадянином.
Тож, шановні мешканці міста будьте уважні під час користування вогнем вдома, на роботі, на відпочинку і, ні в якому разі, не паліть у ліжку. Дотримання цих елементарних правил допоможе вам уникнути біди.

Сергій НИЖНИК,
ДСНС України в Кривому Розі,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!