Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 травня о 02:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку на проспекті Гагаріна Саксаганського району міста Кривий Ріг

50516 18

За вказаною адресою були направлені рятувальники 14, 11 та 26 державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
По прибуттю до місця виклику встановлено, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі, розташованій на четвертому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.
До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів чоловік, який мешкав в даній оселі, внаслідок шокового стану, викликаного термічними опіками, вистрибнув з вікна. Постраждалого громадянина, 1948 р.н., у дуже важкому стані було госпіталізовано до міської лікарні у відділення політравми з опіками різних ступенів та переломом нижніх кінцівок. Нажаль о 05:40 чоловік помер у відділенні лікарні.
Під час розвідки рятувальники допомогли вийти із задимленого середовища двом мешканцям сусідніх квартир, після чого особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів, у складі ланок газодимозахисної служби приступив до гасіння пожежі.
Пожежа була ліквідована о 03:23. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. До ліквідації події залучено 15 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки ДСНС міста.
Наразі причини та збитки від пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Прес-реліз Служби Порятунку Кривого Рогу,
для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!