Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У Дніпропетровську СБУ викрила підпільне виробництво відомих марок посівних культур

2303 50

2303 51

Співробітники Служби безпеки України спільно з фіскальною службою виявили у передмісті Дніпропетровська підпільний міні-завод з виготовлення фальсифікованого насіння посівних зернових та технічних культур відомих світових марок.
Нелегальне виробництво організатори приховали в одному з приміщень у промисловому районі. Замовлення на продукцію вони приймали виключно через Інтернет та забезпечували клієнтам безкоштовну адресну доставку, на заводі працювали лише наймані працівники. Співробітники спецслужби з’ясували, що фальсифікатори майже рік поставляли насіння фермерським господарствам по всій території України.
Під час обшуків правоохоронці виявили значну кількість підробленої продукції. За попередніми оцінками фахівців, вартість такої кількості справжнього насіння становить майже п’ять мільйонів гривень. На виробництві також вилучено пакувальний матеріал та обладнання для фасування, змішування та фарбування зерна, фінансову документацію і печатки підприємств, що були задіяні в реалізації фальсифікованої продукції.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 205 Кримінального кодексу України.
Тривають оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності організаторів нелегального бізнесу.

Прес-центр СБ України

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!