Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

20 лютого у Тернівському районі міста Кривий Ріг було зафіксовано дві резонансні пожежі на одній з яких було врятовано людину, а на іншій чоловік отримав травми

2202 18

Перший випадок зафіксовано о 05:01 по вул. вул.Чугунна. По прибуттю було встановлено, що з вікон одноповерхового приватного будинку йде дим.
Під час проведення розвідки з’ясувалось, що займання сталось на кухні біля електричної плити. Також рятувальники виявили непритомного чоловіка 1966 року народження, який потребував негайної допомоги. Рятувальники швидко винесли чоловіка на свіже повітря. Врятованого було передано працівникам медичної служби з попереднім діагнозом: отруєння чадним газом. Медичні працівники зазначили, що загрози життю чоловіка не має та оцінили стан врятованого, як задовільний. Чоловіка направлено у реанімаційне відділення однієї з лікарень міста.
Цього ж дня близько 23:00 виникла пожежа на території одного з підприємств Тернівського району.
На відкритій території горіла окремо розташована піч розміром 2х3 м. В ході розвідки та зі слів очевидців встановили, що дана піч призначена для утилізації автомобільних шин, та перебуває у приватній власності одного з підприємств району.
Під час пожежі отримав травми чоловік 1973 р.н., якого невдовзі карета швидкої допомоги направила у лікарню. Медики зазначили, що опіки які отримав чоловік не значні, загрози життю не має.
Наразі причини виникнення обох пожеж встановлюють правоохоронні органи.

Прес-служба ДСНС у Кривому Розі

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!