Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Вечером 4 апреля на линию 102 поступило сообщение – мужчина завел маленькую девочку в подъезд и срывает с нее одежду

050419 1

Добавлено - ОФІЦІЙНО: Поліція доповіла подробиці про педофіла, затриманого в Кривому Розі при спробі затягнути до помешкання 8-річної дівчинки (фото)

Прибыв на место, полиция услышала от заявителя, что девочка вырвалась и убежала, попросив прохожих защитить ее. Правоохранители продолжили разбирательства и выяснили, что педофил сделал попытку затащить 8-летнюю девочку в свою квартиру, но та вырвалась и убежала.
В указанном доме был задержан ранее дважды судимый за аналогичные преступления мужчина (фото), который отбыл в общей сложности 10 лет за решеткой, попадая туда в 2007 и 2012 годах.

Вячеслав Аброськин
Сьогодні ввечері на 102 громадянин повідомив, що у Кривому Розі невідомий чоловік насильно завів з собою до під’їзду малолітню дівчинку та «зриває з неї одяг».
Працівники поліції вчасно прибули до місця виклику, але ініціатор повідомлення сказав, що дитина вибігла з під’їзду та звернулась до перехожих.
На місце події прибула мати потерпілої дівчинки та повідомила, що невідомий силою завів до своєї квартири іі восьмирічну доньку, але вона вирвалася від нього.
На місці був затриманий двічі засуджений в 2007 і 2012 році за розбещення малолітніх дітей, який відсидів за ґратами понад 10 років.
Питання до всіх - чи ми, батьки малолітніх дітей, повинні знати хто із раніше засуджених за статеві злочини живе поряд з нами?

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!