Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Ланцюг єднання, спільна ідея зібрали 22 січня на проспекті Поштовому в Кривому Розі сотні містян, представників різних громадських та політичних організацій. Деяки з них вже відзвітували про участь у заході

Національний Корпус Кривий Ріг
Національний Корпус та патріотичне об'єднання ГО (Координаційний центр АТО, ВО "Визвольний Рух" та ГО "Ветерани ОЗСП АЗОВ") провели акцію до дня Соборності України.
В Кривому Розі до 100-річчя Соборності України - Близько тисячі людей розгорнули 100-метровий прапор держави. Також представники духовенства та військові капелани вшанували пам'ять хвилиною мовчання загиблим воїнам - які протягом усього існування української держави виборювали її соборність і незалежність - паралельно патріоти запалили фаєра - адже вогонь - це символ жаги до перемоги!
На пам'ятній акції були присутні активісти, військовослужбовці, ветерани АТО, волонтери, студенти, члени сімей загиблих у війні з московією та небайдужі містяни.
В цей день ми повинні пам'ятати - що ціною життя наших захисників і лише об'єднавшись - ми обов'язково переможемо!

Військова частина 3011 Національної гвардії України
Військовослужбовці Криворізької бригади долучилися до акції на честь 100-річчя соборності України
22 січня у Кривому Розі військовослужбовці 21-ї окремої бригади імені Петра Калнишевського, курсанти Національної академії Національної гвардії стали "живим ланцюгом" та разом із військовими 17-ї окремої танкової Криворізької бригади, ветеранами АТО та ООС розтягнули на 100-метровий синьо-жовтний стяг.
Акцію, приурочену до 100-річчя соборності України, провели на проспекті Поштовому. Ініціювали її волонтери Координаційного центру допомоги учасникам АТО та їх сім'ям. До "живого ланцюга" долучилися небайдужі мешканці міста, представники громадських організацій та духовенства. Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих героїв неоголошеної війни та помолилися за мир в Україні.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Національний Корпус Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!