Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє відомий в Кривому Розі захисник традиційних сімейних цінностей Олег ПОДКОПАЄВ, в Україні – знову великий скандал на грунті експериментів з сексуальною освітою школярів

281118 20 min

27 листопада в Броварах о 18.00 відбулися батьківські збори з дітьми щодо секс-уроків студентки-журналістки та лгбт-активістки Дарини Мізіної.
- Я виховую дитину згідно моральних сімейних цінностей, блокую аморальні сайти вдома, оберігаю від зла і навали розпусти. А школа такими уроками розбещення значно повпливала на психологічний стан дитини та збентежила її. Дитина після того уроку в шоці, - заявив один з батьків, бо на так званому уроці дітей, поміж іншого, вчили як правильно мастурбувати.
По результату зборів просімейна позиція перемогла. Директор в результаті визнала, що це помилка школи і що більше такого не повториться.
Директор просить заминати скандал, визнає помилку школи і обіцяє "непрофесіоналів більше не пускати".

Але чи поодинокий такий факт в Україні?

Сайт Весь Кривий Ріг просить батьків школярів відверто прокоментувати, як вони відносяться до сексуального виховання підлітків? В якій формі воно повинно відбуватись в навчальних закладах?

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

На фото - в Україні все більше книг для сексуального виховання дітей та дорослих

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!