Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)

Днепропетровская область продолжает шокировать Украину криминальными новостями. В Кривом Роне – пойман сексуальный маньяк, судят троицу, похитившую и убившую студента ради выкупа в 100 тысяч гривен... И вот – педофил, едва выйдя на свободу, изнасиловал 10-летнюю девочку...

260618 2

ПОДРОБНОСТИ! - Стали известны подробности изнасилования 10-летней девочки педофилом под Новомосковском

В 2010 году нелюдь 1990 года рождения угрожая ножом изнасиловал 10-летнего мальчика. Получил 8 лет тюрьмы, и в этом году вышел на свободу.
Не прошло и нескольких месяцев, как он отправился «на охоту» в соседнее село...
Арестован он благодаря быстрому реагированию полиции, когда возвращался домой, в окровавленной одежде...
По Законам Украины он снова получит 8-10 лет лишения свободы, и выйдет из тюрьмы, когда ему еще не будет 40-ка...
И снова чья-то любимая кровиночка станет жертвой этого педофила?

Вячеслав Аброськин
Повністю згоден з Едмундом Берком, який сказав, задля перемоги зла необхідна лише одна умова - щоб хороші люди сиділи склавши руки. Це мовчання вбиває щодня наших дітей.
Дніпропетровщина. Сьогодні біля 16 години до поліції надійшло повідомлення - невідомий згвалтував 10-річну дівчинку. Дитина ледь жива була знайдена в кущах, роздягнена та в крові.
Завдяки швидкому реагуванню поліції на своєчасне повідомлення громадян при відпрацюванні місцевості біля місця скоєння злочину, а також прилеглих сіл був затриманий мешканець сусіднього населеного пункту, 1990 р.н. Затримали його, коли він вертався додому після вчинення свого ганебного злочину. У нього вилучений одяг зі слідами крові. В 2010 році цей негідник вже був засуджений за згвалтування з застосуванням ножа десятирічного хлопчика. Нещодавно в цьому році він звільнився.
Й через п'ять або десять років вийде й знов знайде свою нову невинну жертву, чиюсь дитину, яку батьки роками лелеяли та берегли.
Кожного дня від покидьків страждають наші діти, це питання стосується кожного з нас, й чия донька або чий син будуть наступними - це питання відкрите.
Протягом двох років я підіймаю питання щодо прийняття відповідного закону про посилення відповідальності за статеві злочини відносно малолітніх, ведення єдиного відкритого реєстру покидьків, які ґвалтують малолітніх дітей. Реєстр - це тільки один із інструментів контролю, потрібний цілий комплекс. Зареєстрували законопроект з групою народних депутатів, але він не отримує необхідної для прийняття підтримки.
На теперішній час потерпіла дівчинка знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані. Під час ґвалтування цей покидьок наніс поранення дівчинці.

ДОБАВЛЕНО!

Національна поліція - Дніпропетровська область
Затриманому за скоєння зґвалтування малолітньої дівчинки в Новомосковському районі оголошено про підозру за ч. 4 ч. 152 КК України.
Підозрюваний чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
25 червня близько 16 години по спецлінії 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Новомосковського району про те, що невідомий чоловік під погрозою ножа зґвалтував його 10-річну доньку. Дівчинка у вкрай тяжкому стані доставлена до лікарні.
Під час відпрацювання прилеглої до скоєння злочину території поліцейськими був затриманий чоловік, який за орієнтуванням був схожий на ґвалтівника. Затриманим виявився раніше судимий за скоєння аналогічного злочину мешканець сусіднього населеного пункту, 1990 р.н. В ході затримання у підозрюваного вилучений одяг зі слідами крові.
Слідчим підрозділом за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження з правовою кваліфікацією ч. 4 ст.152 КК України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Национальная Полиция Украины

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!