Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В четверг, 14 июня, в 18.00 на 95-м квартале в Кривом Роге пройдет молебен и митинг в память военнослужащих, погибших под Луганском в 2014-м году

140618 3

Игорь Ратинов, председатель Долгинцевского райсовета:
Сегодня особенная дата. Дата, которую наш город и наша страна встречают минутой молчания. Ведь именно в этот день в 2014 году произошла страшная масштабная трагедия - в небе над Луганском.
Вооруженными формированиями так называемой ЛНР был сбит военно-транспортный самолет Ил-76, выполнявший задачи по замене личного состава, доставке боеприпасов и бронетехники для Вооруженных Сил Украины, которые защищали аэропорт города Луганска.
На борту самолета находилось 49 украинских военных, в том числе и из Кривого Рога. В результате катастрофы все погибли.
Вечная память тем, кто отдал свою жизнь, мужественно отстаивая право родной страны на целостность, суверенитет и мир...

Вікторія Самойленко, волонтер:
Увага! Завтра, 14 червня, в зв'язку з погодними умовами та штормовим попередженням, Всеукраїнський фестиваль з запуску повітряних зміїв "Мирне небо-2018", присвячений Воїнам АТО, переноситься на 28 червня.
Заходи по вшануванню загиблих Героїв залишаються на той же час, не дивлячись ні на які погодні умови:
11.30- 12.30 - біля Пам'ятника Героям АТО в Тернівському районі. Молебень, панахіда. Покладання квітів. Прийдімо і разом вшануймо наших загиблих Героїв і подякуймо всім, хто повернувся живим з війни і сьогодні продовжує захищати Україну!
Також вшанувати загиблих Героїв можна по всьому місту - на кладовищі, Алеї Слави в Металургійному районі, на 95 кварталі біля Стели Героїв, в Музеї Героїв АТО на пл. Визволення.

Юлиана Березуцкая, волонтер:
14.06.2014
Тоді все було стихійно, Кривий Ріг взнав що таке цифра 200....
Ми тоді просто прийшли, зібрались, дуже не домовляючись, сім’ї загиблих, волонтери, просто небайдужі криворіжці... тоді не осягаючи масштаби трагедії, слабо розуміючи що і як і коли скінчиться, просто підтримати один одного... Це вже були не перші трагедії для України, але перші втрати в Кривому Розі...
Від волонтерів Дніпра вночі я почула про засаду і загиблого нашого воїна (то був Антон Ігнатченко),і одразу ж тут же вночі ми всі ридали по ІЛ-76... волонтери тоді не спали, мабудь, взагалі і навіть незнайомі прізвища розривали серце цифрою 200...
Ми, 39-та Жіноча сотня самооборони м. Кривий Ріг та Батальйон Національного захисту "Кривбас" дуже запрошуємо, приходьте!
14-го червня - о 18.00 годині...
На 95 квартал до стели, провести молебен по загиблим захисникам України, навіть якщо запізнюєтесь... нічого страшного, приходьте, приєднуйтесь... якби хлопці були живі, вони б обов’язково були з нами...

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!