Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Три резонансні злочини, скоєні в Кривому Розі протягом трьох останніх тижнів, правоохоронці пов’язують з однією людиною, повідомляє ТРК Рудана

080618 19

7 червня приблизно о 23.00 на території 2-ї міської лікарні було здійснено напад на 18-річну дівчину. Невідомий схопив потерпілу та почав душити, в результаті чого дівчина втратила свідомість. Отямилась лише в одній кофті.
Окрім одягу, з місця злочину зник рюкзак з особистими речами потерпілої (мобільний телефон, ключі та ювелірні прикраси).
Зі слів потерпілих правоохоронцями складено фоторобот особи, яку підозрюють у скоєнні даних злочинів.
Розшукують чоловіка віком 25-30 років, на зріст 175 – 178 см, худорлявої статури, з «кам’яним» виразом обличчя, неохайний, можливо, має психічні відхилення.
Зі слів дівчини, чоловік був одягнений у темний спортивний костюм, світлі кросівки та темну бейсболку.
Зазначимо, що той "фоторобот", який масово поширюють останнім часом у соцмережах, не має жодного стосунку до справжнього нападника.

24 травня близько 21.00 на стадіоні неподалік гуртожитку медичного коледжу стався напад на молоду дівчину.
Нападник застосував фізичну силу, в результаті чого потерпіла втратила свідомість. З місця скоєння злочину зникли мобільний телефон та особисті речі дівчини.

27 травня в парку ім. Богдана Хмельницького, поблизу кафе «Райдуга», був виявлений труп 17-річної студентки економічного вишу Марії Захаревич (на фото внизу) в напівроздягненому вигляді (без спідньої білизни). На її тілі виявили сліди зґвалтування та задушення. З місця скоєння злочину зникли речі потерпілої - кросівки і джинси.
27.05.2018 за вказаним фактом слідчим відділом Металургійного відділу поліції КВП були внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ТРК Рудана

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!