Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В редакцію сайту Весь Кривий Ріг звернувся з листом Віталій ФУРМАНЮК, голова ГО «Основи Свідомості», який вважає, що травля хлопчика, до якої підключились не тільки місцеві, але й столичні ЗМІ, не має під собою ніякого грунту

200318 6

Шановна редакціє!

ГО «Основи Свідомості», основним напрямком діяльності якої є адвокація освітніх реформ та об'єднання батьків для захисту прав своїх дітей на місцевому рівні, запрошує вас долучитися до підтримки родини, що, на нашу думку, зазнає булінгу.

Історія учня 3А класу ЗОШ №121 Глєба Третяка викладена у матеріалах більшості ЗМІ України та Кривого Рогу. Наприклад, тут:
- У Кривому Розі цілий клас відмовляється ходити до школи через одного хлопчика
Випуск ТСН 19:30 від 29 листопада 2017 року
- Буйний третьокласник тероризує однолітків
Первый Городской. Кривой Рог

На наш погляд, більшість журналістів, з огляду на різні обставини, висвітлили проблему доволі однобоко. Можливо, мама хлопця, Тетяна Третяк, не змогла донести свої аргументи й до інших учасників цієї ситуації або ЗМІ забракувало часу розібратися в історії конфлікту більш ретельно.

Члени ГО «Основи Свідомості», що долучилися до детального вивчення матеріалів, відеозаписів (Управлінням освіти була поставлена камера в класі), аудіозаписів, документів, дійшли висновку, що адміністрація школи організувала булінг хлопця та мами. Найголовніше, що інкримінують Глєбу – це агресивна поведінка та загроза життю інших дітей. При цьому всі звинувачення не мають жодного беззаперечного доказу вини лише хлопця.

Мама має висновки київського спеціалізованого інституту про те, що Глєб психічно здоровий, Синдром порушення уваги з імпульсивністю та гіперактивність легкого ступеню (тобто немає підстав переводити його на домашнє навчання).

Так як мама не перевела дитину в інший заклад та відмовилась від пропозицій про домашнє навчання (немає підстав), зараз адміністрація школи намагається довести невиконання мамою обов'язків щодо виховання дитини. Першу постанову мама вже оскаржує у суді Покровського району.

21.03.18 о 10:15 відбудеться судове засідання про скасування постанови про притягнення Третяк Тетяни до адміністративної відповідальності відповідно до Стаття 184. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей Кодекс України про адміністративні правопорушення.

Запрошуємо журналістів для об’єктивного висвітлення процесу.
ГО «Основи Свідомості» вважає дуже важливим донесення правдивої та об’єктивної інформації до пересічних громадян. Дякуємо за співпрацю!

Віталій Фурманюк,
голова громадської організації «Основи свідомості»

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – телесюжет ТСН

Коментарі   

0 #6 Владимир 28.03.2018, 22:33
На первой парте находится мальчик, который, по одной из версий, подвергся буллингу. То есть, его коллективно "цькують" одноклассники и педагоги с администрацией. [censored]youtu.be/FhyhfkSWCnA
Цитата
0 #5 666 22.03.2018, 16:08
так не бывает что это уже вторая школа и опять ребенок ни с кем не может найти общий язык. это вранье. значит воспитанием ребенка родители не занимались и он не готов ходить в школу. согласно последним изменениям в законодательство ребенок может не ходить в школу и учится на дому. при этом ответственность за качество знаний ложится на родителей. вот пусть дома и учится
Цитата
0 #4 Людмила Мартынюк 20.03.2018, 15:51
Никаких оснований нет, есть только негатив, и травля ребенка и его мамы от учителя, директора школы, и продажных родителей, которые знают, что все то, что говорит директор - не правда, как вы будите с этой не правдой жить??? Сегодня один ребенок не угодно, завтра ваши будут неугодны, вы тоже будите молчать, или вылетел не одно ведро грязи...??? А то, что Вы все взяли грех, Когда вступили в сговор с директором школы, я понимаю, вам было не удобно отказать, вы рождались провокации, и этим самым стали соучастниками преступления, вы понимаете, что на вас уже грех за клевету, а это один из самых страшных грехов, грех ваш теперь нести вашим детям и вашему роду, и если что случится, вам не помогут ни директор школы, ни учитель продажные, вы виноваты уже перед своими детьми, что учите их врать......!!!
Цитата
+1 #3 Светик 20.03.2018, 15:44
У меня так ребенка травили. Всем классом, под руководством учительницы. Она родителей накручивала и настраивала против дочки. Перекручивала всю информацию, наговаривала на нее и детей подбивала жаловаться. травила нас мастерски. Школа это ад.
Цитата
-2 #2 Елена Михайловна 20.03.2018, 15:38
Капец какой-то!!!! И где гордое звание УЧИТЕЛЯ? школа просто просто расписывfется в собственной безграмотности и непрофессионализме!
Цитата
+1 #1 Владимир 20.03.2018, 15:00
Интересно почему это Виталий Фурманюк или кто-то из их ОО «Основы сознания» не пообещался не с педагогом и родителями одноклассников, а то складывается мнение, что как у адвоката ( мой клиент прав а деньги не пахнут) а если такая серьёзная организация, то должна изучить со всех сторо а не только со слов мамы которая уже отличилась в СШ №125! ?!?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!