Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Об этом происшествии мы писали – трое школьников отправились в Кривом Роге «на прогулку» в Глееватский карьер, опустившись на 50 метров ниже уровня земли... А в это время все обледенело, и они не смогли самостоятельно подняться вверх. Пришлось им вызывать полицию!

Для спасения детей 12, 14 и 15 лет потребовалось на время остановить производство в карьере.
В спасательной операции участвовали – охрана карьера, полицейские, спасатели, скорая помощь...
Мало того, этот переполох стал известным на центральном уровне, и подробности происшествия появились на официальной страничке Национальной Полиции Украины в ФБ...

ОФІЦІЙНО:
Патрульна поліція України
Щоб врятувати дітей від загибелі у 400-метровому кар'єрі, криворізькі патрульні зупинили виробництво!
Хлопчики 12, 14 та 15 років гуляли в Глеюватському кар'єрі з видобування залізної руди на глибині понад 50 метрів. Поки діти розважались, шлях, яким вони спустились, вкрився кригою через посилення вітру і туман. Троє друзів опинились у крижаній пастці. Оскільки було дуже слизько, діти не змогли повернутися і боялись навіть ворухнутися. Перелякані хлопчики набрали 102 та чекали на порятунок. Небезпека полягала в тому, що школярі могли скотитися на ще більшу глибину, а також їх могло засипати камінням.
На виклик негайно прибули кілька патрульних екіпажів. Патрульні вийшли на зв'язок із дітьми й усіляко заспокоювали їх, доки за допомогою ліхтарів шукали їхнє місцезнаходження. До пошуків долучилась служба охорони Глеюватського кар'єру. Зважаючи на те, що дітям загрожувала смертельна небезпека, патрульні й охоронники зголосились, що на час рятувальної операції необхідно припинити виробництво – видобуток залізної руди.
Приблизно за півгодини патрульним і охоронникам вдалось виявити дітей – хлопчаки перебували на невеличкому острівці серед глини і криги на понад 50-метровій глибині. На місце події негайно викликали рятувальників, швидку допомогу та батьків школярів. Спільними зусиллями патрульних, охоронців і рятувальників вдалось витягнути дітей з глибокої ями. Їх шпиталізували до дитячої лікарні, тож невдала розвага завершилась для врятованих хлопчиків лише переляком й переохолодженням.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Нацполиция Украины

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!