Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Так как Дмитрий не попался на удочку мошенников, остается непонятным, в чем именно заключается афера... Но несомненно, что возле Солнечной Галереи в Кривом Роге орудуют злоумышленники самых разных мастей... Поэтому, будьте осторожны!

стоянка возле Солнечной Галереи в Кривом Роге

Дмитрий Вишневский на лобовом стекле своего автомобиля заметил листок (смотри фото). Случилось это на автостоянке возле ТРК «Солнечная галерея». Он просит земляков помочь ему выяснить, что это было – афера или реальное желание помочь автомобилисту?
Хотя судя по ттому бреду, что ему несли по телефону, добрыми намерениями там и не пахло...

171117 25

Dmytro Vyshnevskyi
Ось такі листи ''щастя'' можна побачити на лобовому склу авто нашого міста!
Це сталося у вечері біля Ашану Кривий Ріг (Сонячна Галерея) , схема до кінця не зрозуміла, явних видимих пошкоджень на авто не виявлено, невеличка подряпина була присутня як після гілки чи навмисного пошкодження цвяхом.
Можливо розрахунок був на те що водій відволікається на пошук пошкодження сзаду, адже покупки і сумки тре було положити в авто і двері як правило не зачинялися, а в сусіднім авто сиділи два ''тела'' і спостерігали, як побачили що нас четверо - зразу поїхали.
Зрозуміло що нам було цікаво, і ми подзвонили за цим номером, відповів чоловік і сказав що він бачив як мою машину ззаду підпер інший та хруснув мій бампер при цьому, сігналка з GPS не дзвонила, не писала. Та запропонував нам якщо знадобиться номер авто винуватця.
Я відповів йому що не розгледів пошкоджень та передзвоню, номер авто воно так і не дало, аргументуючи це тим що коли поліція приїде тоді скаже. Вважаю що за якусь винагороду.
Може хтось знає в чому прикол? Пишіть в коментарях...
Апд. РЕПОСТ якщо це розводять, може комусь допоможе.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!