Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутат міськради Юрій ЦЮПА нагадує, що при переході оплати за спожитий газ від «Криворіжгазу» до «Дніпропетровськгазу» у абонентів могла виникнути переплата, яка й досі лишається на рахунках «Криворіжгазу», і яку можна повернути...

020917 5

Шановні споживачі газу!
Звертаємо Вашу увагу на наступне: відповідно до Кодексу газорозподільних систем, затвердженого Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 р. №2494, який набрав чинності 27.11.2015 р, - Договір розподілу природного газу має бути укладений Оператором газорозподільної системи (далі – Оператором ГРМ) з усіма споживачами, у тому числі побутовими споживачами, об'єкти яких в установленому порядку підключені до/через ГРМ, що на законних підставах перебувають у власності чи користуванні Оператора ГРМ.

Таким оператором в м. Кривому Розі є регіональна газова компанія ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», а договір розподілу природного газу між Оператором ГРМ та споживачем укладався шляхом підписання заяви-приєднання споживача до умов договору розподілу природного газу і не потребував двостороннього підписання сторонами письмової форми договору.
Облік розрахунків за спожитий газ споживачам розпочали з моменту приєднання споживачів.
Попереднім постачальником природного газу побутовим споживачам був ПАТ «Криворіжгаз» і у деяких споживачів можливо є переплата на рахунках, які обліковувалися саме у ПАТ «Криворіжгаз».

Звертатись може власник домогосподарства приватного сектору, квартири, особа, на яку відкрито особистий рахунок споживача.
Для перевірки інформації про наявність переплати на особистому рахунку необхідно звернутись до відділень ПАТ «Криворіжгаз».

Щоб повернути свої грошові кошти споживачу необхідно особисто звернутися до ПАТ «Криворіжгаз» із заявою про повернення Вам надлишково сплачених грошових коштів (переплату). При собі мати паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків (індентифікаційний код).
Тільки на підставі письмової заяви можливе повернення грошових коштів споживачу.

Телефон контакт-центру ПАТ «Криворіжгаз» - 056-46-26-104.
Телефон гарячої лінії ПАТ «Криворіжгаз» - 056-405-40-01.

Для прикладу - у деяких абонентів зафіксовано переплату 1-2 тисячі гривень. Незабаром збігає термін позовних заяв (3 роки). Як тільки він сплине у 2018 році, повернути кошти буде неможливо...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Зоряна 21.08.2019, 21:00
По якій причині на вулиці калартая ш( м. Кривий Ріг) люди другу добу без газу??? Ваші номера не відповідають
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!