Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За первые два дня Петицию подписало более 700 человек! Необходимых 500 голосов для рассмотрения на сессии есть, но невозможно доказать, что реальную петицию могут подписать более 4000 человек, больше, чем якобы сторонников повышения стоимости проезда, как утверждал Отдел транспорта мэрии... В день, когда петиция набирает более 500 голосов, голосование преращается. Петиция подлежит рассмотрению на сессии горсовета...

051216 14

К сожалению, при помощи этой петиции теперь невозмоджно утереть нос чиновникам мэрии и перевозчикам, пришедшим на Слушания с родственниками, и доказать, что в Кривом Роге против повышения проезда в транспорте намного больше 4000 голосов, которые отдали на сайте мэрии "за"...

Текст петиции гласит:
Про заборону підвищення вартості проїзду
Кривий Ріг є одним з найдовших міст у Європі. За таких умов питання громадського транспорту має важливе значення у житті кожного містянина. Наразі наша транспортна система складається з застарілих трамваїв та тролейбусів, декількох автобусів великої місткості та маршруток. Саме останній вид транспорту є найбільш розповсюдженим та масовим, у нашому місті йому просто немає альтернативи. Що ми маємо?
1. Переобладнані вантажні машини, з вузькими проходами, щільно розміщеними один до одного сидіннями, брудні, з високими сходами, якими не кожний пенсіонер чи дитина може піднятись.
2. Агресивних та нахабних водіїв, які не видають квитки пасажирам та заради можливості отримати 4 грн. ладні абсолютно на все, включно з порушенням ПДД і нехтуванням безпекою пасажирів .
3. Систематичне порушення графіку перевезень. Замість того, щоб працювати у дві зміни, з ранку і до пізньої ночі, водії виїжджають вранці і допоки не стомляться. Після 21:00 на маршруті майже нікого немає. На одному лише ресурсному центрі декілька десятків скарг на недотримання перевізниками графіку.
4. Грубе порушення законодавства стосовно надання безкоштовного проїзду пільговим категоріям громадян.
Незважаючи на відверто низьку якість послуг, зараз нам пропонується суттєве, на 50%, підвищення цін на проїзд. І це в умовах тотального зубожіння населення. Дана цифра не є результатом проведених досліджень, адже вимірювання пасажиропотоку у Кривому Розі жодного разу не проводились. Ми спираємось на сумнівну статистику самих перевізників, які є зацікавленою особою і подають абсолютно нереальні цифри.
З огляду на вищесказане прошу вас:
1. Задля зниження соціальної напруженості у місті прийняти мораторій на підвищення вартості проїзду допоки не буде проведене комплексне й всебічне дослідження пасажиропотоку.
2. Провести детальне, з залученням громадських організацій та волонтерів, дослідження пасажиропотоку у місті на всіх маршрутах.
Лише реальні та чесні цифри, підтверджені не лише перевізниками, але й пасажирами, мають бути основою для прийняття такого важливого рішення, як ціна проїзду у громадському транспорті.
Автор: Кравцова Анастасія Сергіївна

ОРИГИНАЛ ПЕТИЦИИ

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

+5 #2 да вы что? 05.12.2016, 19:13
я не слышал, чтобы за год, после того как цену снизили с 5 гривен до 4-х, обанкротился и ушел с маршрута хотя бы один перевозчик... это им так невыгодно возить по 4 гривны? они месяцами платят за счастье возить нас? ха-ха-ха...
Цитата
+3 #1 Лариса 05.12.2016, 12:54
В Киеве на некоторых маршрутах подняли стоимость до 5-6 грн. А в основном все остались по 4 грн. А мы, что лучше Киева живем? У нас что зарплаты такие высокие?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!