Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Пугалка это или нет – в Кривом Роге не знает никто! Поэтому знающие люди рекомендуют – на всякий случай сделать суточный запас воды! Потому что с какой ноги встанет руководство Облэнерго – непредсказуемо!

220616 23

220616 27

ЕКСТЕННА ІНФОРМАЦІЯ!
Щойно, під час проведення депутатського прийому, від чергового Металургійної районної у м. Кривий Ріг ради стало відомо наступне:
- Завтра, приблизно з 14:00, у Металургійному, Центрально-Міському, Довгинцівському та Саксаганському районах БУДЕ ВИМКНЕНО ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ НАСОСНОЇ СТАНЦІЇ (за попередньою інформацією – через заборгованість у 70 мільйонів гривень);
- Інформація може змінитися, але була дана настійлива рекомендація ЗРОБИТИ ХОЧА Б ДОБОВИЙ ЗАПАС ПИТНОЇ ВОДИ. Тривалість можливого відключення – невідома!
На жаль, з найбільшою мережею стільникового зв’язку зараз теж спостерігаються проблеми, тому багатьом людям додзвонитися може бути неможливо. Але Ви можете повідомити родичів та друзів через соціальні мережі, месенджери, стаціонарні лінії, тощо.
За наявності інформації будемо обов’язково оперативно ділитися з Вами.
Залишаємось на зв’язку!
Евгений Карис, Vyacheslav Kolesnik, Ольга Болотна, СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг, Сила Людей депутати Центрально-Міського району, Саксаганська райрада: діяльність депутатів від "Сили Людей" Кривого Рогу, Депутати Сили Людей у Довгинцівському районі

Как это было летом - Как на Дзержинке в Кривом Роге воду за долги отключали

Что было дальше - Воду подают в Кривом Роге... бочками! Но бесплатно...

Как отреагировала мэрия - О катастрофе с отключением воды в Кривом Роге - официально

ОФИЦИАЛЬНО
З 4 жовтня "ДТЕК Дніпрообленерго" припинить постачання електроенергії найбільшим водоканалам Дніпропетровської області – ДП "Кривбаспромводопостачання" та КП "Кривбассводоканал".
Про це повідомляє прес-служба енергокомпанії.
"Керівництво водоканалів не вирішує питання погашення старих боргів за спожиту електроенергію і продовжує накопичувати заборгованість далі. Щомісяця борг збільшується на 5,7 млн грн. Енергокомпанія зобов'язана зупинити накопичення боргів", – говорять в "ДТЕК Дніпрообленерго".
В результаті відключення насосних станцій "Кривбасспромводопостачання" п’ять районів Кривого (Центрально-Міський, Довгинцівський, Металургійний, Покровський і Саксаганський) цілком можуть залишитися без водопостачання.
За даними компанії, заборгованість всіх водопостачальних підприємств Дніпропетровської області перевищила 807 млн грн.
Сумарна заборгованість "Кривбасспромводопостачання" та "Кривбасводоканалу" становить 244,5 млн грн – 30% від загального боргу всіх водоканалів області.
Приріст заборгованості цих водоканалів з початку 2016 року склав 46,2 млн грн. "Кривбаспромводопостачання" сплатило за спожиту електроенергію в 2016 році тільки на 55%. Загальна заборгованість водоканалу перевищила 183 млн грн.
"Кривбасводоканал" виконав свої зобов'язання по оплаті в 2016 році на 87%. Загальний борг сягнув майже 61 млн грн.
"Керівництво підприємств-боржників не зацікавлене в погашенні боргів і не надає ні гарантійних листів, ні графіків погашення заборгованості, не прагне вирішити питання погашення заборгованості шляхом проведення переговорів з представниками "ДТЕК Дніпрообленерго". Не бачачи шляхів вирішення погашення заборгованості "ДТЕК Дніпрообленерго" змушене організувати заходи щодо обмеження постачання електроенергії з 4 жовтня 2016 року", – говорять в компанії.

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

+4 #2 1111 04.10.2016, 09:42
информация которой не видел в СМИ. Мой друг был свиделтелем при изьятии двух служебных автомобилей водоканала судебными исполнителями в счет долга водоканала за эти самые 70 миллионов за электроенергию. со стороны водоканала там присутствовали дядечки в супердорогих костюмчиках на джипах. вот если бы таких дядечек сажали в тюрьму то и деньги которые заплатили жители бы не исчезали а шли по назначению, на оплату електроенергии в том числе.
Цитата
+9 #1 Віктор 03.10.2016, 21:01
Я сплачую комунальні платежі своєчасно і боргів не маю. Тому виникає питання - чому я повинен страджати від невиконання підприємством своїх обов'язків? В мене договір укладено з водопостачаючею компанією і мені начхати на те, що в них заборгованність за електроенергію. Вони повинні виконувати свої обов'зки переді мною, як перед клієнтом. За невиконання умов договору потрібно подавати в суд. Саме це я й зроблю, як тільки мені відключать воду.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!